tiistai 16. elokuuta 2016

Carusoa ja Lettua

4.8 tämän kauden ensimmäisellä tunnilla menin Carusolla. Alkuun Caruso tuntui tosi oudolle, kun olin edellisellä viikolla mennyt pelkillä hevosilla :D Meillä oli muuten alottanu uus opettaja Petra ja nyt oon ollut vasta kahella Petran tunnilla. Alkuun tehtiin muistaakseni ihan käynnissä perus voltteja yms. Ruvettiin hetken päästä ravaamaan ja tehtiin ravi-käynti siirtymisiä.

Pahoittelut laadusta
Alkuun Caruso kulki pää katossa enkä oikeen saanu sitä asettumaan, ruvettiin sitten puolessa välissä ottaan laukkaakin. Laukan Caruso nosti tosi kivasti, mutta laukassakin se meni pää pystyssä.Ekan laukan jälkeen Caruso kuitenkin laski päätään ja menikin sitten loppu tunnin pyöreallä kaulalla. Loppu tunti sujui tosi kivasti ravaillen ja laukkaillen (mustaakseni vain lopussa mentiin kevyytä ravia).                        Tunnista jäi hyvä fiilis ja ois kiva päästä Carusol pian uudestaanki!
               Ja hei huomioikaa Caruson hieno kampaus by: Elli sekä kiitos kuvista Ellille!


11.8 menin Letulla. Listassa luki mun kohalla Caruso ja olin innoissani että pääsen taas sen selkään, mutta sitten selviskin, että Carusolla on jonkinlainen virus, joten mulle vaihdettiin Lettu. En ollu aikasmmin Letulla menny nii ei ollu omasta takaa mitään kokemuksia ainoastaan ne mitä olin kuullu ja nähny. Lettu oli heti alkuun tosi laiska eikä taipunu yhtään. Alettiin tekeen voltteja joka kulmaan eikä Lettu taipunu oikeen niilläkään. 
Alettiin tekee samaa tehtävää ravissa, mutta lisäks siirryttiin aian pitkän sivun keskellä käyntiin, käveltiin pari askelta ja jatkettiin ravia. Laukattiin pääty ympyröillä ja mentiin pari kierrost koko uralla.
                        ei ollu nii onnistunu tunti, en oikee saanu lettuu liikkuu tai taipuu :(

                   

1 kommentti:

  1. Tosi hienesti meni Letulla, vaikka itse kriittinen oletkin :) Hyvä hyvä!!
    T: Kuvaaja

    VastaaPoista